Europa Conference League

Μπόιλεσεν: «Θα έχει αρκετή τακτική το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα ζήσουμε και με την ισοπαλία»

Διαβάστε τις δηλώσεις του αρχηγού της Κοπεγχάγης, Νικολάι Μπόιλεσεν, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ως ένα παιχνίδι με αρκετή τακτική χαρακτήρισε ο Νικολάι Μπόιλεσεν την επικείμενη εκτός έδρας μάχη του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη (21/10, 19:45) για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League.

Ο αρχηγός των Δανών, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, σημείωσε ότι η ομάδα του θα παίξει μεν για τη νίκη, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι θα «ζήσει» και με την ισοπαλία. Την ίδια στιγμή, στάθηκε και στην ατομική ποιότητα που έχουν στην επίθεση τους οι Θεσσαλονικείς, ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που τους έχουν δώσει οι συμπαίκτες του, Μάριος Οικονόμου και Κάρλος Ζέκα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Νικολάι Μπόιλεσεν:

«Ο Μάριος (σ.σ. Οικονόμου) μας είπε σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια ότι πιθανότατα δεν μπορεί να μας πει τίποτα περισσότερο, από όσα ξέρει ήδη το τεχνικό μας επιτελείο. Αλλά μιλήσαμε και με αυτόν και με τον Ζέκα, όταν είδαμε την κλήρωση. Έχουμε αρκετό κόσμο που μπορεί να μας προετοιμάσει.

Θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να κυριαρχήσουμε αύριο, επειδή είμαστε καλύτεροι όταν έχουμε εμείς τα ηνία. Και φυσικά, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι θα έχουμε και πολύ κόσμο στο πλευρό μας, που θα δημιουργήσει μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, όπως έχει κάνει πολλές φορές.

Κι οι δύο ομάδες έχουν σημαντικά παιχνίδια την Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και εμείς, έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι, οπότε το αυριανό παιχνίδι θα έχει αρκετή τακτική. Δε λέω ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν για την ισοπαλία, αλλά θα ζήσουμε με αυτό εφόσον συμβεί. Η προσέγγισή μας θα είναι η ίδια όπως πάντα. Θα βγούμε στο γήπεδο για να το διασκεδάσουμε και να κερδίσουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x